Sunday, 10 April 2011

CARI BARANG UNTUK PERSEDIAAN...PERTUNANGAN..

Dulu masa tengok my sis kawen..rasa macam best jaa..tapi time tu i'm still young..so xbpa paham apa yang perlu di buat.jadi nampak mcm mudah n senang..tapi bila kena time diri sendiri baru laa tau btapa susahnya dan betapa pening nya walaupun hnya nak buat majlis pertunangan.Dengar macam alaa bertunang jaa..tapi uiii..pening-pening..balik semalam lepas habis test TBE terus g survey sambil tengok-tengok design cincin..tgok yang mana menarik.Walaupun sekadar cincin tunang..faktor paling pengting mesti laa cantik dan nampak indah bila tersarung di jari manis di hari pertunangan nanti.Jangan kira semua nak tangkap muat jaa kan..Walaupun ada yg menjadi pilihan..tapi masih lagi cari yang terbaek..

Settle soal cincin..cari plak barang untuk hantaran masa majlis pernikahan nanti.Memang dah decide jenama yang berkenan dihati..tapi kena laa juga tnya si jejaka pilihan hati..takut apa yang di pilih kita xmenepati apa yg di inginkan..Jadi apa yang penting mesti berbincang bagi mendapatkan keputusan yang memuaskan hati kedua-dua pihak...

Paris Hilton is my favourite brand for my wedding..seriously im very desperate with this branded..Kalau orang lain lebih suka pilih jenama BONIA,CR2,GUESS dan macam-macam lagi laa brand..but for me..Paris Hilton is the best one of the brand was very suite with my style and personality..From their handbag,watches,shoes,perfume and all the colections is very nice and elegant.between sample collections of paris hiltons brand is like the picture below..








No comments:

Post a Comment